Értékbecslés

– Az Emmerling-Köhler KFT tagjai 1990-s évek közepe óta foglalkoznak értékbecsléssel. Eddigi munkák során az értékbecsléseinket mindig elfogadták, velük szemben sem szakmai, sem a szolgáltatás színvonalával kapcsolatos kifogás nem merült fel.

– Lakó és nem lakó ingatlanok értékelését végezzük, speciális területünk a lakó ingatlanok mellett az ipari – mezőgazdasági – kereskedelmi célú ingatlanok értékelése, valamint a termőföldek értékelése

– Az Emmerling-Köhler KFT tagjai főként, Közép-Dunántúli Régióban, Budapesten és Pest megyében vállalnak értékbecslést, de egyedi megállapodások alapján az ország többi részén is.

– A KFT ügyvezetője EUFIM minősített vezető értékelő, Irányításával társaságunk munkatársai (értékbecslők, építési igazságügyi szakértők, műszaki ellenőrök, jármű és gépértékelők) több ezer vagyontárgy értékelését végzik el, elsősorban szerződéses partnereink felé, amelyek között a legnagyobb pénzintézetek is megtalálhatók meg (lásd: referencialistánkat). A magas szintű szakmai munka érdekében munkatársaink folyamatos belső és alkalmankénti külső továbbképzésben is részt vesznek.

  • Szakmai szervezeti tagságunk száma: 712/2005 MAISZ
  • Felelősségbiztosítás: 50 millió Ft értékű biztosítással

– Az értékbecslés a 25/1997 (VIII.1) PM, 26/2005(VIII.11)PM és az 54/ 1997 (VIII:1.) FM rendeletben meghatározottak, valamint ezek módosításai alapján, továbbá a TEGOVA irányelvei alapján történik az értékelendő ingatlantól és a megbízástól függően. Az értékbecslések elkészítésénél a piaci összehasonlító adatokon alapuló értékelési módszert alkalmazzuk főmódszerként, alkalmazzuk továbbá a nettó pótlási költség számításán alapuló módszert, valamint a hozamszámításon alapuló módszert egyaránt. E három becslési eljárás gyakorlatilag a Magyarországon használatos, TEGOVA által elfogadott standard eljárásokat jelenti.

– Olyan értékeléseket készítünk, amelyek nem csak a velünk keretszerződésben lévő banki partnereink maximális biztonságát jelenti, hanem megbízóink sikeres hitelkérelmét, vagy egyéb céljait is megalapozza. Véleményünk szerint ez hozzájárul a bank és az ügyfél közötti eredményes, mindkét fél megelégedésével járó kapcsolat kialakításához és fenntartásához. Minden értékelés legfontosabb alapját jelentik a megfelelő összehasonlító ingatlanforgalmi adatok.

– Saját adatbázist tartunk fenn, amelyet az értékbecslések során megismert adásvételi szerződések, és a megtekintett ingatlanok alapján vezetünk. Az értékeléseket lehetőleg ezek, és nem a kínálati árak alapján végezzük el. A piaci összehasonlító adatok adatbázisát az elmúlt években kibővítettük, és jelenleg több mint négyezer, zömében lakóingatlan legfontosabb adatait és fényképfelvételeit tartalmazza . Folyamatosan fejlesztünk, hogy a fő műszaki adatok fényképekkel együtt szerepeljenek és minél reálisabb értéket tudjunk meghatározni.

Műszaki-technikai felszereltség:

Megfelelő infrastruktúrával rendelkezünk ahhoz, hogy az értékelési szakvéleményeket az előírt minőségben és színvonalon készítsük el. Irodát tartunk fenn Székesfehérvár Károly János 43. szám alatt. Itt működik a telefon szolgálat, 24 órás Fax és Internet kapcsolat. Munkatársaink gépkocsival rendelkeznek, a helymeghatározás szükség szerint az MVH által elfogadott pontosságú GPS-el, az ingatlanok felmérése lézeres távolságmérővel történik, a fotókat digitális úton készítjük, az értékbecslések feldolgozását számítógépen jog tiszta programokkal végezzük. A kész anyagot digitálisan tároljuk, a mellékleteket szkenneljük és továbbítjuk a megrendelő felé. Általában egy darab teljes értékelést papíralapon is átadunk, amennyiben a megrendelő igényli.
Az Emmerling-Köhler KFT tagjai főként Budapesten, Közép-Dunántúli Régióban és Pest megyében vállalnak értékbecslést, de egyedi megállapodások alapján az ország többi részén is.

– Munkatársaink létszáma mindig a feladatokhoz szabott, kapacitásunk elegendő a megbízások teljesítésére. Munkánk ellen sem szakmai sem egyéb kifogás nem merült fel. A visszajelzések szerint az ügyfelek pedig szeretik ha az Emmerling-Köhler Kft megy ki hozzájuk értékelni. Értékítéletünket elfogadják, szakmai tudásunkat tisztelik, megbíznak bennünk, emberi kapcsolattartásunkat nagyra értékelik. Az értékelést végző munkatársunkkal, az értékelési munka jellegétől függően együttműködik közgazdász és jogász munkatárs, ezzel is biztosítva, hogy az értékelésnek mind a műszaki, mind a pénzügyi része magas színvonalon készüljön el.

Gyorsaság, rugalmasság, garancia:

A vállalt határidő betartására minden esetben anyagi garanciát is vállalunk. Cégünknek felróható késedelem esetén, a kiemelkedően magas, munkanaponkénti 5 %-os díjcsökkentés mellett, 5 munkanapot meghaladó késedelem esetén az értékbecslés elkészítése minden esetben ingyenes. Az ügyfél igénye alapján természetesen vállaljuk az értékeléshez szükséges valamennyi előírt (tulajdoni lap, helyszínrajz, stb.) komplett beszerzését is, a földhivatali és stb. díjszabás szerint felár nélkül.

Ügyfélorientált ügyintézés:

Munkánk során igyekszünk a maximális kényelmet biztosítani minden ügyfelünk részére. A megrendelést telefonon, faxon, illetve e-mail-ben is eljuttathatja hozzánk, de ha bármilyen problémája, kérése van, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik készségesen állnak az ön rendelkezésére, ha egyedi kérése van. Irodánk meghosszabbított nyitva tartással áll az Önök rendelkezésére. Az elkészült szakvéleményeket személyesen veheti át irodánkban, de kérése alapján a kézbesítést postán, illetve futárszolgálaton keresztül is vállaljuk, egyes esetekben közvetlenül a banki kapcsolattartó részére is.

 

Kérjen ajánlatot!